dilluns, 4 de maig del 2009

Circ de Colomers

Finalment aquest any el temps ha deixat (una mica) fer (una mica) de muntanya... Vam anar al refugi de Colomers amb l'Aleix i la Neus!

Encara que divendres havia de ploure només al matí, quan vam arribar a la carretera de Bahns de Tredòs feia força mal temps. Vam agafar les motxilles i vam començar a caminar cap al refugi. Tres horetes amb les raquetes als peus... i una mica de boira i fins i tot de neu.


Vam arribar una mica cansats i amb una mica de fred... i a sobre al refugi no feia massa calor que diguem (Arnau, no tornarem a fer cap comentari... ;) )! Per sort el sopar ens va ajudar a entrar en calor (sopa, llenties i truita de riu... "olé tu"!). I a dormir sota quatre mantes i als llits de dalt de "l'habitació dels roncadors", jeje.

Encara que la nit abans semblava que el cel blau es deixava veure una mica.... el matí es va aixecar encara més boirós i fred que el vespre anterior. Vaja.... el Gran Tuc de Colomers hauria d'esperar... i ens vam dedicar a fer la ruta "ideal raquetes" al voltant dels llacs i estanys (Neus, quina diferència hi ha...?) del circ de Colomers.

De baixada i a prop del Lac Long el sol va aparèixer!! De fet, ja ens va estar acompanyant quasi tota la baixada,... tot i que semblava que no "picava" (però els que ens heu vist ja sabeu que "només ho semblava"... :P).


Vam arribar al cotxe força cansats però contents d'haver fet una bona passejada. La tarda es va arrodonir amb la dutxa (que ens feia falta!!!) a l'Hostal Era Verneda (molt recomanable, la veritat! Si voleu més info aquí). I, com no, amb la partideta de Carcassone i el partit del Barça... res a afegir...

Diumenge baixem tranquilament cap a Barcelona i dinar a casa els pares de l'Arnau. Al vespre estona de recerques... sense resultats encara concrets. Aviat... :P