dimarts, 29 de juny del 2010

Més visites :)

Aquesta setmana passada va ser ben moguda. Després que dilluns marxessin ma mare, l'Emi i l'Anna, el pont de Sant Joan ens va dur el Dani, la Laia i el Diego!

Divendres com nosaltres treballàvem ells van fer una mica la seva. Space Expo, dinar a l'ESA i visita a Volendam i Marken. Al vespre ens trobem a casa i anem a sopar fora al bar Bad Habits on sense saber-ho ens trobem amb gran part de la colònia d'espanyols de Leiden... veient el partit de la roja. Força molest l'esprai-sorollós... però, per la resta, el sopar i les birres ben bones :).

Dissabte aprofitem per llogar bicis i anem a fer una bona volta! Des de Leiden cap a Wassenar, a la platja, a remullar-nos els peus i jugar una mica amb la sorra (especialment el Diego, clar :P). Després anem cap a Den Haag i allà després de veure un "desfile" de veterans, dinem un bon entrepà. Aleshores anem cap a Delft per veure la plaça, la torre i els canals... i recuperar forces amb un super-stroopwafel gegant per berenar. El Diego fa una guerra d'esponges a un carrer amb activitats (rotllo festa major!) i ens posem en camí cap a casa. Soparet i a dormir d'hora, que estem cansats (i una mica cremats, quin sol feia!).



Diumenge anem cap a Texel, l'illa Frísia de més al sud. Aquesta illa és la més gran i es pot passar amb el cotxe en el ferry. Tenir el cotxe a l'illa ens permet moure'ns més fàcilment i anar fins a un centre de recuperació de foques (Ecomare) on també tenen unes peixeres molt xules ;).


Després a anem cap a la punta nord de l'illa, on ens espera el fotogènic-far i la platjeta per remullar els peus de nou (i ja descalços... aprofitar per enfilar-nos!). Al final, cap a Leiden per sopar uns panekoeken... però arribem massa tard i finalment sopem a casa.

Alinea al centre

Dilluns a les 4 sona el despertador... i amb cara de son "desfilem" cap a aeroport per acomiadar els convidats. Breu, però intens! Moltes gràcies per la companyia, hem estat molt contents d'ensenyar-vos una petita part d'aquest petit país. Una abraçada!