dimarts, 11 de maig del 2010

Casament, bici i estel, molins... i castells!

Doncs sí, portem un mes de maig mogut. El vam començar a Catalunya... ja que vam baixar per la boda de l'Hèctor i la Carol. Dijous tarda vam arribar a Barcelona i divendres al matí vam aprofitar per fer encàrrecs per la ciutat. Com a destacat... comprar un nou portàtil per l'Arnau, (que el seu de la feina començava a fallar) un flamant MacBock Air!!!!! No cal dir que l'Arnau està molt content, jeje.

Vam baixar cap a ca la geme a la tarda i vam estar amb tota la family (ma mare inclosa que estava allà, iupi!) una bona estona. A l'hora de sopar ja vam fer cap a Benicarló, on vam sopar amb el Victor, la Rosa, la Brigi, el Carlos i uns amics del Víctor i la Rosa. Bon començament de cap de setmana. Més tard cap a casa a trobar-nos amb la resta (Anna, Niel, Anja i Lluís) i després de xerrar una estona i "repartir" hores de dutxa :P a dormir...

L'endemà "el bodorrio". Matí de cafè, vestits diguem-ne "estranys" per nosaltres, maquillatge (gràcies Brigi!), retallar caretes i agafar el cotxe cap al casament. Arribem perfecte, i portem la pluja... (ho sentim Carol i Hèctor.... això us passa per fer-nos venir d'Holanda :P) però bé. Ni la pluja fa lleig en una cerimònia tan maca. Gràcies per fer-nos partícips de la vostra alegria!


Diumenge ens aixequem tardet... i després d'esmorzar plegats agafem el cotxe cap a Barcelona. La resta de diumenge també el tenim ben ple... dinar (tard) a Cabrera (mellis i family de nou), passar a veure l'àvia i els pares de l'Arnau, i cap a casa per sopar amb alguns amics de castells (els que no esteu a Londres, o ocupats, jeje). I a dormir (tot i que tard) poca estona... que agafem l'avió a les 6 del matí, brrrrr.

Després, el dimecres 5 de maig era festa, el Liberation Day. Els holandesos celebren l'alliberació del nazis a la segona guerra mundial. A tot arreu es veien banderes a mig pal en memòria dels caiguts a la guerra. Nosaltres vam aprofitat per quedar amb el Baldiri! Resulta que està vivint a Holanda des de fa uns dos anys... i quan l'Arnau hi va pensar li va enviar un mail i van quedar un dia per dinar. I també vam aprofitar el dia de festa per anar a fer una volta en bici. El Baldiri va venir a casa a esmorzar i vam fer una excursió fins a Den Haag passant per la zona de platja i dunes. Vam aprofitar la ventada que feia per fer volar l'estel del Baldiri (els nois amb més èxit que jo, tot s'ha de dir ;P).

A Den Haag vam dinar a una terrasseta a la plaça (mmmhhh, quin solet més bo que feia) amb la Rebecca, la xicota del Baldiri, i després vam anar a casa seva a fer un tè (o cafè) acompanyat d'un waffle. Mmhhhh. I amb forces renovades... camí de tornada cap a casa, amb alguns molins ben particulars!


I seguint amb molins... el diumenge vam aprofitar que era el Nationale Molen- en Gemalendag i vam fer una mica més de turisme. Vam anar cap a la zona del Zandstaat, al nord d'Amsterdam. Primer vam anar a la zona de Zaanse Schans. Aquesta zona és força turística, però té l'avantatge que hi ha molts molins que es poden visitar aprop. Em vam veure d'oli, de mostassa, d'aigua i de pigments! Es bastant espectacular sortir a la plataforma on es controlen les aspes i veure com es mouen ben aprop.


Després vam anar a una altra zona, a un molí de farina: De Oude Knegt. També va ser molt xulo veure com es movia tot el mecanisme i com anava sortint la farina molta!!! Hi havia una cabra per allà que quasi se'm menja la jaqueta, jeje. En aquest molí feien pannenkoeken i vam menjar-ne un cada un, amb una mena de sopa de verdures primer. Boníiiisim!


I diumenge... mentre miràvem molins... estàvem ben pendents del mòbil... esperant notícies de l'Aniversari!!!! Per fi, "bip bip"... un sms ens informa que el 4d8 més matiner de la colla s'ha descarregat a la Plaça de la Vila!!!

MOLTES FELICITATS COLLA!