dijous, 27 de maig del 2010

A rey muerto....

Ja ho diuen: "A rey muerto, rey puesto"... així que nosaltres hem fet un símil.... i ja tenim càmera nova!!!!

La veritat és que fa un parell de setmanes ja dèiem que la que teníem estava molt velleta, i que potser tocaria canviar-la... així que després de la versió de l'Arnau sobre el succés.... la meva versió és que la va deixar relliscar... ;) (o com diria l'Aitor... "se le está rompiendo la cámara")....

Fora conyes, el cert és que va ser un accident... però com que no volíem deixar-vos sense reportatges gràfics.... diumenge al vespre vam estar una bona estona mirant i remirant a internet. Al final se't posa cara quadrada, i ja no saps quants milipíxels diu que té (era això?...)... però bé. Gràcies també a alguns consells de companys de feina i del venedor del Media Mark... ens vam tirar de la moto i vam comprar una "fambulosa" Sony Cyber-Shot DSC-WX1!!!

Encara no l'hem pogut provar gaire, clar, a part de les fotos de les ampolles de cervesa de casa, de l'Arnau xerrant (seqüència d'aquestes ràpides, molt divertida), i somrient per provar el "detector de sonrisas" (que fort!!!)... Però bé, us deixem una de les primeres fotos fetes dels "capitalistes", i una altra de "l'aparatejo".



Salut i milipíxels! :P