diumenge, 25 de juliol del 2010

L'últim cap de setmana a Holanda

Últim cap de setmana a Holanda. Ens queden 4 dies per omplir el cotxe de maletes, bicicletes i apunts, i fer via per arribar a casa a celebrar l'aniversari de l'Alaitz i marxar cap a Formentera amb la Colla! Ganes de castells, de caloreta i platja... i ja ho tenim a tocar!

Però abans de deixar aquest país de tren elèctric ens quedava fer la visita al museu Kröeller-Müller, o també conegut com el museu de les bicis blanques.


En el fons és un museu com qualsevol altre, però amb la diferència que està enmig d'un parc natural, De Hoge Veluwe. Un parc amb un gran bosc, on s'hi poden veure (si es té sort) cèrvols, i que el mitjà de transport és, evidentment, la bicicleta. En qualsevol de les 3 entrades del parc hi ha 400 bicicletes blanques que permeten els visitants moure's traquilament pel parc, i acostar-se al museu.


Dins del museu s'hi poden veure obres de Van Gogh, Picasso, Monet, Millet, Gris... i una col·leció de grans escultures contemporànees enmig de la natura. Sense ser un gran museu (en dimensions) és una visita del tot recomanable, sobretot per algú com nosaltres, que això de passejar-se entre obres d'art no ens treu la son...


Ah! i com a curiositat... tenen una còpia* del puzzle que nosaltres tenim al menjador de casa nostra!


* I a sobre és més petita...