dimarts, 2 de febrer del 2010

If you don't like the weather...

just wait a minute!!!!

No és la primera vegada que sentim aquesta frase... però, la veritat, ens sembla que a enlloc (que coneguem, clar), és tant certa com aquí! I per a mostra un botó... ahir, el nostre primer dia "oficial", va ploure, nevar (a sac), fer sol i estar ennuvolat... tot en unes poques hores. Brutal.

Moltes coses a explicar... tant de poc abans de marxar, com d'aquestes primeres hores (ja dies) per aquí.

Abans de marxar... setmana de bojos, com molts ja sabeu. Cafès, sopars, fer maletes, paperassa administrativa... buf. El cap de setmana abans de marxar.... calçotada i parmesà (moooolt parmesà) al Mas d'Alerany. Molt xulo, com sempre. Gràcies Josep pel Mas i tots per la companyia... :P. Aviseu del proper sopar... a veure si agafem un bitllet d'avió, jeje!

Dilluns... ioga i sopar japo al Kibuca amb el Fran i el Lluís. Mmmmhhhh, que bo que és el Kibuca :P. Dimarts pizzes amb l'Aitor, la Marta i les mellis (que no van menjar directament ;). Dimecres, alatrencats, i sopar a casa "de restos" amb la Laia, el Roger i l'Eli. Dijous plans separats. L'Arnau reunió de junta i cap a la casasuperxulaquetenim i l'Alaitz cafè ràpid amb l'Aina (merci per la companyia durant les compres ;) i sopar de Grumets (mmmhhhh, que bona la tonyina!).

Finalment, divendres dia de fer la maleta, comprar algunes coses de darrera hora, etc. Vam estar tot el dia tant liats, que vam acabar arribant tardíssim a l'assaig! Amb el temps just de veure (i fer!) alguna proveta... i de que l'Arnau fes el seu darrer speech presidencial per un temps! ;) Després al cercle sopar "clàssic" (amanida de cabra i pit pollastre amb patates) i gran sorpresa dels amics. Moltes gràcies, de veritat, ens va fer moltíssima il·lusió... i en farem molt bon profit.... de fet ho estem reservant per fer la inauguració quan tinguem el pis definitiu!!! Després local i alguna birreta... i pujar Verdi amunt també per darrer cop en un temps... snif, ho trobarem a faltar!

Dissabte matí, au, carregar el cotxe i cap a casa els pares de l'Arnau, també amb l'Eulàlia i el Samail. Esmorzar boníssim (cafè i coca home-made!) i carretera y manta. Gràcies pels sms i els mails desitjant-nos bona sort i bon viatge... La veritat és que van fer efecte ... i van tenir molt bon viatge tota l'estona :)

Pensàvem anar per París, però els senyals a les autopistes franceses ho desaconsellaven i vam decidir anar via Dijon-Nancy. Cap al vespre quan decidim començar a buscar Hotel és just en entrar a un "desert nevat" i passem força quilòmetres sense veure cap senyal de res! Al final preguntem a una benzinera i arribem a un hotel rotllo Formule1 però a l'antiga. La bomba, poses la targeta a un calaixet i en entrar prem un "resorte" que obre una altra porteta amb la clau de l'habitació. Jaja, per veure, la veritat. Igual que el paisatge de l'endemà al matí... quin freeeeed! ;)



Diumenge el darrer tros de camí, bastant més curt que dissabte (només quedaven un 600 i pico km dels 1500 totals), així que arribem còmodament a les 16h, que havíem quedat amb la propietària del Bed&Breakfast que tenim reservat per una setmana. L'habitació força petita, però amb tot (cuina inclosa), així que l'estada és força agradable. Aquí veieu (una mica) com és el B&B:



El carrer on és el B&B és diu Morsstraat i és molt bonic, tot empedrat i amb casetes baixes a banda i banda, com molts dels carrers de Leiden. Aquí teniu una mostra (es veu poc carrer... però ens veieu a nosaltres què més voleu!!! ;):



I dilluns... a treballar! L'Alaitz per quasi agafa el bus incorrecte que la porta a voltar per Noordwijk enlloc d'anar a ESTEC! Per sort vaig arribar bé. Xerrada oficial sobre la ESA amb altres cinc stagiare que començaven dilluns... i més paperassa a fer! A la fi pujar al despatx i conèixer els companys (alguns, entre ells un català, i n'hi ha algun altre que encara he de conèixer!), i al jefe... Tot molt bé! Dinar a les 12:30... (i és tard per ells!) i algunes feines més. L'Arnau va agafar el tren cap a Delft, i després a caminar cap a la universitat. A sobre es va perdre... i va estar caminant una bona estona sota la nevada... quin fred!!! Tot i així després molt bé amb el Dimitri (amb xerrada sobre el seu grup d'ska inclosa :D) i cap a caseta.

I a la tarda de dilluns... de visita a tot de makelaar (agències immobiliàries en holandès). Acabem anant a veure un sol pis... petit i sense rentadora... així que res. Però planifiquem dues visites més per avui i enviem alguns altres mails. Aquest matí alguna resposta negativa. Perquè els pisos més xulos estan llogats? (és una pregunta retòrica, no cal que contesteu... :P ) Al final avui n'hem vist un parell que no estan mal... només que no estan moblats. A veure els altres que hem de veure demà... L'objectiu seria enllestir-ho aquesta setmana,... perquè dissabte ja no tenim B&B (en podríem buscar, clar) i estaria bé tenir on dormir!!!

I fins aquí prou, que és tardíssim i hem de sopar.... :P i deveu estar avorrits de tant llegir, jeje.