dimecres, 21 d’abril del 2010

I per fi... el tàndem!

Doncs sí... fa força temps que teníem un tema pendent... anar amb tàndem!!! A Barcelona ho havíem "previst" diverses vegades... i sempre acabava passant alguna cosa i calia canviar de plans (mal temps, altres plans ineludibles, etc).

Així que quan, mirant llocs on podríem anar a fer turisme per Holanda, l'Arnau va trobar aquest vincle.... i vam tornar a posar-ho al principi de la llista! Vam reservar el tàndem i una nit al Bed&Breakfast De Kippenburgh (a Berlicum), per dissabte.

I la veritat és que ens ho vam passar molt bé. Això d'anar en tàndem és molt estrany! ;) Has d'anar totalment a la una... si et despistes i deixes de pedalar, l'altre es queda clavat! L'Eulàlia i l'Stefano ja ens havíem avisat que no era bufar i fer ampolles... i tenien raó. Però vaja, val la pena. I per sort a Holanda no hi ha "grans" baixades... en les que et puguis embalar molt i faci por ;), encara que aquest tàndem (segons ens van dir el Rolls Royce dels tàndems) tenia un fre específic per les baixades!



Ara... el que va davant... ha de tenir una mica de traça.... jo ho vaig provar i impossible!! Jaja, quasi acabem al canal :P. Per sort l'Arnau se'n va sortir millor... si no no hauríem pogut fer-lo anar! I l'avantatge d'anar al darrera... és que pots anar fent fotos, i tancar els ulls per prendre el sol, mmmhhhh. Només no pots deixar de pedalar.... :P



I després d'uns quants kilòmetres en bici pels voltants, vam sopar com uns reis, vaja, com uns prínceps (i si no mireu aquí!). I l'esmorzar... va estar a l'alçada!



La veritat és que aquest Bed&Breakfast està super bé. Els amos són molt amables i s'està molt i molt a gust. Us ho recomanem! I nosaltres,... a solucionar altres temes pendents! :)